Пятница, 19.04.2024, 16:32
ФУТБОЛ - АНДРЕЕВКА
 
Меню сайта

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Харьковский портал

Форма входа

Мини-чат

Главная » 2015 » Апрель » 2 » Степаненко Вадим Іванович підтримує спортсменів
12:04
Степаненко Вадим Іванович підтримує спортсменів

Харківський "Металіст" в Балаклії

 

Усі з нетерпінням чекали з візитом до Балаклії спортсменів, які великими літерами вписали свої імена до славної історії українського, слобожанського, балаклійського футболу. Так, на центральний стадіон району у складі ветеранів "Металіста" виходили: Олександр Горяінов, Сергій Валяєв, Руслан Колоколов, Юрій Ушмаєв, Вадим Харченко, Іван Панчишин, Олександр Призетко, Сергій Ралюченко, Віктор Камарзаєв, Володимир Лінке, Віктор Гладкий, Михайло Глушко, Євген Золотницький, Олександр Карабута.

Розпочався захід з урочистої церемонії відкриття зустрічі. До присутніх звернулись голова районної державної адміністрації Степан Масельський, голова районної ради Олександр Літвінов та тренер і організатор ветеранів "Металіста" Володимир Лінке. Кожен з виступаючих висловив слова побажань і надії на подальшу тісну співпрацю в рамках проведення відповідних матчів.

Щодо самої гри, то більш імениті гості впевнено перемогли балаклійців з рахунком 4:1. У складі "Металіста" м’ячами відзначились Руслан Колоколов, Олександр Презетко, Сергій Ралюченко та Володимир Лінке. Єдиний гол з пенальті у складі ветеранів Балаклійського району забив Віктор Давидов.

По завершенню матчу відбулось нагородження учасників зустрічі пам’ятними скляними статуетками та медалями, а кожен бажаючий мав змогу взяти автограф та сфотографуватися зі своїм кумиром.

Слід зазначити, що свято футболу проходило за підтримки Балаклійської районної державної адміністрації, Балаклійської районної ради та ПП Степаненко Вадим Іванович.

 

Просмотров: 1954 | Добавил: Katya | Теги: Винница кубок украины 2015 | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск